FOTOGRAFIJA.BA | Valentina Komšić | Album
Fotografija.ba na facebook-u Fotografija.ba na twitter-u Fotografija.ba na Google+

Valentina Komšić @valentinakomsicc ?

zadnji put aktivan/na prije 3 dana, 18 sati

Plitvice Lakes..

Ukupno pregleda fotografije: 88

Kada priroda nešto stvara, to traje milijunima godina, a kada se nešto gradi tako dugo, tako malim pomacima i traje dan danas, onda to mora biti nešto posebno. Fenomeni postoje, iz dana u dan se na novo mijenjaju i očaravaju ljudski rod. Priroda je toliko tajnovita i prelijepa. Što god da se tu nalazi ima svoju priču, samo je treba proučiti i pronaći način da se uživa u tome. Mnogi nisu sposobni uživati u tim čarima. Neobično putovanje me dovelo do ovog čuda prirode nazvanog Plitvička jezera. Danas svi ti silni vodopadi, prostrana i plava mora, nestvarne boje jezera, vrhovi planina prekriveni snijegom, divni krajolici i sve ljepote koje nas okružuju, čine se kao mjesta iz nekih izmišljenih bajki. No, zaista ovo mjesto postoji.. Ljepota, zvuk vodopada, taj poseban miris koji krasi ovo mjesto treba doživjeti. Tu ima mnogo jezera ali samo ih je 16 dobilo svoja imena, najveće od njih je Prošćansko jezero.. Ovo je samo jedan predivan dokaz da je PRIRODA čudesna i puna iznenađenja..

© FOTOGRAFIJA.BA 2008 - 2021 // Best of F.ba // Impressum // Osnovni pojmovi // Pravna pomoć // Uslovi korištenja // Registracija // Marketing // ispod haube WordPress i BuddyPress
Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača. Sve fotografije su isključivo vlasništvo njihovih autora.