FOTOGRAFIJA.BA | Marisimo Mara | Album
Fotografija.ba na facebook-u Fotografija.ba na twitter-u Fotografija.ba na Google+

Marisimo Mara @mara ?

zadnji put aktivan/na prije 2 dana, 23 sati

Fali prag

Ukupno pregleda fotografije: 111

  • Avatar Slika
   Mirza Ljubuskic · prije 4 mjeseci

   Hvala Ti što si me sa ovom fotografijom podsjetio na djetinjstvio kada sam često prelazio preko sličnog mosta od
   željezničkih pragova i bez ograde. Bio je to most za prelazak legendarnog ”Ćire” preko rijeke Bosne, a na putu za Hercegovinu i more. Mi smo dvospratnim autobusima dolazili do Ilidže a zatim prelazili preko mosta na putu za tada poznato sarajevsko izletište ”Sastavke”. Tu su se, ustvari, sastajale rijeke Bosna i Željeznica. Područje je bilo puno malih riječnih plaža, a moglo se kupati u, kao led hladnoj, rijeci Bosni i znatno toplijoj rijeci Željeznici koja je u to vrijeme bila biastra i nezagađena.

  • Avatar Slika
   Marisimo Mara · prije 4 mjeseci

   Baš mi je drago da je ova fotografija prizvala tvoja divna sjećanja iz djetinjstva. Ovo je inače takodje na Ćirinoj pruzi, prije nekoliko dana ali na dionici Sarajevo – Pale. Ovo je drugi most iz pravca Sarajeva i ja ga nisam smio preći ali moj prijatelj jest. Ova fotografija ne pokazuje koliko je to u stvari opasno.

© FOTOGRAFIJA.BA 2008 - 2020 // Best of F.ba // Impressum // Osnovni pojmovi // Pravna pomoć // Uslovi korištenja // Registracija // Marketing // ispod haube WordPress i BuddyPress
Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača. Sve fotografije su isključivo vlasništvo njihovih autora.