FOTOGRAFIJA.BA | Marisimo Mara | Album
Fotografija.ba na facebook-u Fotografija.ba na twitter-u Fotografija.ba na Google+

Marisimo Mara @mara ?

zadnji put aktivan/na prije 1 dan, 11 sati

Koncert u osami

Ukupno pregleda fotografije: 122

  • Avatar Slika
   @pop @pop · prije 5 mjeseci, 3 sedmice

   Sviđa mi se nazivlje /heh, čuj nazivlje / ove sličice koje je kompatibilno sa sadržajem. Rekao bih sasvi odgovara trenutku. No, izoliraranost ili introvertiranost definitivno nije povezana samo za kojekakve aktualnosti. Rekao bih univerzalna je za humano biće od vajkada.
   Imam i primjedbi:
   Naime kadar kao i jasnoća slike mogli bi biti i bolji, zar ne?
   Men’ je sve u svemu sasvim.

   / Veliki @pOpzdravčić za @mar…./

   • Avatar Slika
    Marisimo Mara · prije 5 mjeseci, 3 sedmice

    Čuj nazivlje (ovo nam može sad biti umjesto ”dobar dan”). Užitak mi je čitati Zvonko Vaše pisanije. A još kad su o mojim fotkama…Ma sve stoji, šta da kažem i hvala i primjedbe. Ne da mi se da pišem opravdanja tako da i neću. Veliki odzdravčić !

  • Avatar Slika
   @pop @pop · prije 5 mjeseci, 3 sedmice

   Ehe, @mara, fotografija baš kao i komentari dio su zabave.
   I još nešto u prilogu:
   Kako igram nogomet u dvorani OŠ Brajda u Rijeci svake subote, s nestrpljenjem očekujem poziv Sir Alexa Fergusona. Na žalost komunikacije su prekinute uslijed najezde kojekavijeh čudnijeh tijela….
   ( Usput rečeno, već dvadesetak dana ”guštam” na graničnim prijelazima sa Slovenijom i to brale ”po zadatku ”
   Danas sam slobodan i pišem što mi padne na malu pamet.

   P.S.
   @poPzdravčić iz riječke sanitarne inspekcije

  • Avatar Slika
   Marisimo Mara · prije 5 mjeseci, 3 sedmice

   Da, naravno. Prilog – ne bih zavidio na pozivu Sir Alexa jer, koliko sam čitao, on je bio Staljin medju trenerima. Pa onda promjena sredine, navikavanje na saigrače, groznu klimu Manchestersku, višak novca, izbor auta kojim se ide u prodavnicu, izlet, duži put, pa ona prepoznavanja na ulici, paparazzi,…ne, ne, ne zavidim. Ali avaj takodje ne zavidim na guštanju po graničnim prelazima u ova vremena. Nikako. Ali, kako kažu: i ovo zvati će se juče.

  • Avatar Slika
   @pop @pop · prije 5 mjeseci, 3 sedmice

   Heh, Mislim kako još Bjelorusija ima nogometnu ligu. Eto prilike za nas ” mlade ”.
   A što se tiče granice, stanje se smirilo, tako da sam sada u nekakvim drugim zadacima. No moram priznati početak i sredina travnja na graničnim prijelazima bila je ludnica, poglavito za nas iz državnog inspektorata. Vjeruj mi da nisam imao vremena za pišanje a kamoli za jednu dvije fotografije. A moglo se snimiti ludih faca na granici. Sve u svemu, dragi moj @mara, idemo dalje, mjerimo temperaturu i ponekad slikajmo. Onako za gušte.
   Živio i drž’ se. Niti desno da ti cigla ne padne na glavu, niti suviše lijevo da te štogod ne satar. Već onako, onako.

   • Avatar Slika
    Marisimo Mara · prije 5 mjeseci, 3 sedmice

    Lukašenko sve liječi votkom kako pišu. Nije on lijepa asocijacija ali moj pokojni otac je korsitio lozu ako zaboli stomak, ako zaboli zub ili se nesto pojavi na koži. Mogu misliti samo kakav je to bio pritisak, tog rada na granici tada. Uh valja i ovo pregurati. Živio i ti i ostaj zdravo.

© FOTOGRAFIJA.BA 2008 - 2020 // Best of F.ba // Impressum // Osnovni pojmovi // Pravna pomoć // Uslovi korištenja // Registracija // Marketing // ispod haube WordPress i BuddyPress
Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača. Sve fotografije su isključivo vlasništvo njihovih autora.