FOTOGRAFIJA.BA | Bojan Mustur | Album
Fotografija.ba na facebook-u Fotografija.ba na twitter-u Fotografija.ba na Google+

Bojan Mustur @bojanmustur ?

zadnji put aktivan/na prije 51 minuta

FACES OF DOHA / SVETLOST SA TAJLANDA

Ukupno pregleda fotografije: 188

FACES OF DOHA / SVETLOST SA TAJLANDA

Ne znam kako se zove. Ni koji je horoskopski znak.

Znam samo da sam je video u Souq Waqifu. Prvi i jedini put. Neka predivna svetlost je padala. A, bila je tako lepa. Imala je nešto magično. Da li je bila anđeo? Privukla mi je pažnju. Nekom neobjašnjivom energijom. Bila je sa mamom, odista finom gospođom. I fotografisala je svojim mobilnim telefonom.

Zamolio sam je da je uslikam. Prihvatila je bez razmišljanja. Ko može meni da odoli? Za uspomenu, tražila je da me fotografiše. Mojim foto aparatom. Tačnije, Mladenovim.

Jednom prilikom Annie Leibovitz je rekla: "Ono što možete da primetite u mojim slikama je da se nisam plašila da se zaljubim u ljude koje sam fotografisala."

Ne, nisam se zaljubio, ali znaš, kad te neko osvoji samo jednim jedinim pogledom. Osmehom. Upravo ovim, sa fotografije!

Za kraj, rekla mi je da je sa Tajlanda. I šapnula mi je na uho. Kao u filmu Lost in Translation. "Trebaš da dođeš. Što pre."

#facesofdoha #facesofqatar #facesofthemiddleeast #facesoftheworld #doha #qatar #seemydoha #seemycity #seemyculture #seemyqatar #looksofearth #qatartourism #qatarliving #qatarinstagram #qatarism #qatarlife #visitqatar #embracedoha #middleeast #dohaphotography #dohaphotographer #firestationartistinresidence #qatarmuseums #boomproductionsqatar #qatarnatv #bojanmustur #bojanmusturphoto
http://www.facebook.com/facesofdoha2018
http://www.instagram.com/facesofdoha
http://www.bojanmustur.com
©Bojan Mustur

© FOTOGRAFIJA.BA 2008 - 2020 // Best of F.ba // Impressum // Osnovni pojmovi // Pravna pomoć // Uslovi korištenja // Registracija // Marketing // ispod haube WordPress i BuddyPress
Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača. Sve fotografije su isključivo vlasništvo njihovih autora.