FOTOGRAFIJA.BA | Bojan Mustur | Album
Fotografija.ba na facebook-u Fotografija.ba na twitter-u Fotografija.ba na Google+

Bojan Mustur @bojanmustur ?

zadnji put aktivan/na prije 58 minuta

FACES OF DOHA / CAROLINE

Ukupno pregleda fotografije: 159

FACES OF DOHA / CAROLINE

Caroline je iz Kenije.

Riba u horoskopu. Sa dvanaest godina se preselila u London. Tamo se i školovala. Nedavno je došla u Dohu. Upoznao sam je tako što je tražila stan u mom kraju. Bila je sa prijateljicom. Popili smo kafu. I napravio sam par fotografija. Oduševila me je energijom i filozofijom života. Pleše salsu, redovno ide u gym, piše kratke priče. Voli teatar. Ljubav je njeno drugo ime.

Prvi put smo izašli na dan zaljubljenih, 14. februara. Na salsu. Hotel Sheraton. U Dohi se pleše salsa. I tango. Svakog dana u nedelji, na drugom mestu. To je bila jedna od mojih najlepših večeri u Dohi. Nikada u svom životu nisam video tako ozarene oči. Pune strasti. Za plesom. Muzikom i životom. I to sve, u njoj. Te noći me je učila da plešem. Da se uvijam. Budem slobodan. I da maštam.

Sledeći dan smo se ponovo videli. Otišli smo u Costa coffee na Corniche. Prišao nam je jedan fini čovek i rekao da nas je video sinoć. "Izvanredno plešeš, sjajna si! A i ti, momče!"

"Super ste par", rekao je na odlasku. Mi smo se samo pogledali i slatko nasmešili.

#facesofdoha #facesofqatar #facesofthemiddleeast #facesoftheworld #doha #qatar #seemydoha #seemycity #seemyculture #seemyqatar #looksofearth #qatartourism #qatarliving #qatarinstagram #qatarism #qatarlife #visitqatar #embracedoha #middleeast #dohaphotography #dohaphotographer #firestationartistinresidence #qatarmuseums #boomproductionsqatar #qatarnatv #bojanmustur #bojanmusturphoto
http://www.facebook.com/facesofdoha2018
http://www.instagram.com/facesofdoha
http://www.bojanmustur.com
©Bojan Mustur

© FOTOGRAFIJA.BA 2008 - 2020 // Best of F.ba // Impressum // Osnovni pojmovi // Pravna pomoć // Uslovi korištenja // Registracija // Marketing // ispod haube WordPress i BuddyPress
Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača. Sve fotografije su isključivo vlasništvo njihovih autora.