FOTOGRAFIJA.BA | Bojan Mustur | Album
Fotografija.ba na facebook-u Fotografija.ba na twitter-u Fotografija.ba na Google+

Bojan Mustur @bojanmustur ?

zadnji put aktivan/na prije 1 dan, 3 sati

FACES OF DOHA / VESNA

Ukupno pregleda fotografije: 151

FACES OF DOHA / VESNA

Vesna je iz Beograda.

Lavica u horoskopu. Takva je i u životu. Veliki borac. Arhitektica po profesiji, zavidne karijere. U poslu, sa njom nema šale. Dugo već mašta o poslu njenih snova. Ekspresija lica joj je takva. Sanjiva. I ona sama, zna da mu ide u susret. Zato se i raduje. Ili pak zbog ljubavi. Koja je čežnjivo čeka.

Vesna se super oblači. Ima više od 50 pari cipela. I još toliko čizmi. Haljina, ne smem ni da spomenem. Sve je, brandirano. Ima dobru kosu, čarobnu. Da li je vila? Sjajne nokte i voli da ide u gym. U izvrsnoj je formi. Sa njom sam upoznao noćni život Dohe. I stvarno sam uživao.

Pravi je hedonista. Jedno divno blago, duhovno biće. Moja starija sestra. Koja daje pregršt saveta. Iskrenih. Jer, ona voli ljude. Tebe! Želi da ti pomogne. I da ostane. Blizu.

Njeno srce je veliko, i uvek kuca nekom snagom. Koja može sve.
Braveheart!

#facesofdoha #facesofqatar #facesofthemiddleeast #facesoftheworld #doha #qatar #seemydoha #seemycity #seemyculture #seemyqatar #looksofearth #qatartourism #qatarliving #qatarinstagram #qatarism #qatarlife #visitqatar #embracedoha #middleeast #dohaphotography #dohaphotographer #firestationartistinresidence #qatarmuseums #boomproductionsqatar #qatarnatv #bojanmustur #bojanmusturphoto
http://www.facebook.com/facesofdoha2018
http://www.instagram.com/facesofdoha
http://www.bojanmustur.com

© FOTOGRAFIJA.BA 2008 - 2020 // Best of F.ba // Impressum // Osnovni pojmovi // Pravna pomoć // Uslovi korištenja // Registracija // Marketing // ispod haube WordPress i BuddyPress
Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača. Sve fotografije su isključivo vlasništvo njihovih autora.