FOTOGRAFIJA.BA | Bojan Mustur | Album
Fotografija.ba na facebook-u Fotografija.ba na twitter-u Fotografija.ba na Google+

Bojan Mustur @bojanmustur ?

zadnji put aktivan/na prije 1 dan, 3 sati

FACES OF DOHA / NATALIE

Ukupno pregleda fotografije: 132

FACES OF DOHA / NATALIE
Natalie je iz Libana.
Strelac u horoskopu. Nesumnjivo je prva osoba koju sam uslikao u Dohi. I tako je sve krenulo. Lica Dohe. Čim je prešla ulicu tražila je od mene da joj pokažem fotografiju. Moram priznati da sam se i pomalo uplašio. Ispitivala me je. Da li si ti fotograf? Za koga slikaš? Mislio sam da će mi napraviti problem. No, na kraju, blagonaklono je reagovala. Ostavila mi je email adresu da joj pošaljem fotografije. Zauzvrat sam dobio kolač u domaćoj izradi. Čašu vina. I njen telefonski broj.
Natalie radi u advertising industriji. Jako je sposobna. I piše poeziju na Instagramu. Kao i mnoge žene iz Libana, vrlo je zgodna. Pomalo egzotična, a nadsve šarmantna. Žena za koju se ne lepe kilogrami. Ali, zasigurno muškarci.
Ostali smo prijatelji. Sada je u Dubaiju, gradi svoju karijeru. Elegantno. Kao metro čuvene Zahe Hadid. Mnogo stanica je pred njom, sa mnoštvom putnika. Neki brzo izađu, a poneki i ostanu.
Nežno gledajući njenu crnu sjajnu kosu. Koja se vijori. U pustinji.
#facesofdoha #facesofqatar #facesofthemiddleeast #facesoftheworld #doha #qatar #seemydoha #seemycity #seemyculture #seemyqatar #looksofearth #qatartourism #qatarliving #qatarinstagram #qatarism #qatarlife #visitqatar #embracedoha #middleeast #dohaphotography #dohaphotographer #firestationartistinresidence #qatarmuseums #boomproductionsqatar #qatarnatv #bojanmustur #bojanmusturphoto
http://www.facebook.com/facesofdoha2018
http://www.instagram.com/facesofdoha
http://www.bojanmustur.com

© FOTOGRAFIJA.BA 2008 - 2020 // Best of F.ba // Impressum // Osnovni pojmovi // Pravna pomoć // Uslovi korištenja // Registracija // Marketing // ispod haube WordPress i BuddyPress
Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača. Sve fotografije su isključivo vlasništvo njihovih autora.