FOTOGRAFIJA.BA | Adis Alić | Album
Fotografija.ba na facebook-u Fotografija.ba na twitter-u Fotografija.ba na Google+

Adis Alić @adissalic ?

zadnji put aktivan/na prije 6 mjeseci

Ljubav ili internet?

Ukupno pregleda fotografije: 1.532

Sve više mladih postaje ovisno o internetu, društvenim mrežama i virtuelnom svijetu zaboravljajući šta je ljubav, stvarnost i prava zabava. Sve se manje bave sportom i drugim aktivnostima, postaju agresivni, zatupljuju svoj mozak s malim zlim napravicama. Dok s druge strane postoje oni koji su željni napredovanja u oblasti sporta to ne mogu sami jer je većina sportova kolektivnog tipa i tako nam talenti propadaju.

  • Avatar Slika
   Ranko Djurovic · prije 5 godine, 4 mjeseci

   Odlicna fotorgrafija koja pokazuje savremeni nacin zivljenja omladine. Ranije je bilo sva 4 na basket, a danas i ovaj jedan kao izumrla vrsta. I jos drzi ”ljubav”.
   Sve je vise virtuelnosti, a sve manje druzenja LIVE.
   Bravo.

  • Avatar Slika
   Srdjan Dundjerovic · prije 5 godine, 4 mjeseci

   Odlicna ideja… aktuelna tema :) samo realizacija, mi ne stima, visak su mi ovi natpisi, bio bi dovoljan i naslov fotografije, i modem je jedva primjetan, a bitan, detalj u kompoziciji….

  • Avatar Slika
   Lolla · prije 5 godine, 4 mjeseci

   Dobra je ideja zaista, samo je malo prerezirano … suvisni su natpisi, ako se vec rezirala fotografija, moglo je to izgledati puno ”spontaije”

© FOTOGRAFIJA.BA 2008 - 2020 // Best of F.ba // Impressum // Osnovni pojmovi // Pravna pomoć // Uslovi korištenja // Registracija // Marketing // ispod haube WordPress i BuddyPress
Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača. Sve fotografije su isključivo vlasništvo njihovih autora.