Fotografija.ba na facebook-u Fotografija.ba na twitter-u

Group Admins

SERVIS

Public Group zadnji put aktivan/na prije 3 sedmice, 5 dana

svi upiti vezani za servisiranje opreme

Problem sa objektivom, molim za savjet (3 postova)

← Group Forum   Group Forum Directory
  • Avatar Slika edo said 4 mjeseci, 2 sedmice ago:

ev ovako,imam problem sa svojim kit objektivom za sony 18-70
    zuji nesto u njemu,navodno je nesto unutra slomljeno i sluzi za autofokus…zna li neko kome bih se mogao obratit da mi to popravi? kad upalim i ugasim aparat to se desi,i to je navodno cest problem ovog pbjektiva

your problem is in the lens , please send to service i have problem similar whit sal 1870 only needed replace tube gear of autofocus one toot are broken

eh sad,ko to popravlja i isplati li se? imam vec 35-70 i 80-210 objektive,al ovaj sam koristio kad mi treba 18-35mm…

• Avatar Slika freezer said 4 mjeseci, 2 sedmice ago:

@edoze said:
    ev ovako,imam problem sa svojim kit objektivom za sony 18-70
    zuji nesto u njemu,navodno je nesto unutra slomljeno i sluzi za autofokus…zna li neko kome bih se mogao obratit da mi to popravi? kad upalim i ugasim aparat to se desi,i to je navodno cest problem ovog pbjektiva

eh sad,ko to popravlja i isplati li se? imam vec 35-70 i 80-210 objektive,al ovaj sam koristio kad mi treba 18-35mm…

Druze, vjerovatno su ti otisli AF kontakti ili si nabio objektiv ili motor, uglavnom, vjeorvatno je oko toga. Iz Zenice si, jel’de? Javim ti na pm jednog covjeka za kojeg znam da u Ze radi. U Sa imas majstora, stalno zaboravljam kako se zove, Nenad?

• Avatar Slika edo said 4 mjeseci, 2 sedmice ago:

Ovo je mana ovih objektiva, ucestao kvar… tijelo i kontakti na njemu su ispravni jer koristim druga 2 objektiva, nema problema…
    cuo sam za tog nenada,mada bih volio probat kod tog iz zenice, blize mi je, da se ne peglam oko dostave i slicno…
    hvala u svakom slucaju

© FOTOGRAFIJA.BA 2008 - 2012 // Best of F.ba // Impressum // Osnovni pojmovi // Pravna pomoć // Uslovi korištenja // Registracija // Marketing // ispod haube WordPress i BuddyPress
Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača. Sve fotografije su isključivo vlasništvo njihovih autora.