Fotografija.ba na facebook-u Fotografija.ba na twitter-u

Group Admins

Oglasi

Public Group zadnji put aktivan/na prije 3 sati, 26 minuta

Neka se čuje! Kupovina. Prodaja. Posao. Foto konkursi. Takmičenja

Obavijest (9 postova)

← Group Forum   Group Forum Directory
  • Avatar Slika forester said 1 godina, 8 mjeseci ago:

Prije dva dana mi je obijena kuća, a među ostalim stvarima odnesen je i moj ljubimac Canon 450D. Pošto mi je policija (dabogda niko nemao policiju niti drzavu kao mi) rekla da je jedini nacin da vratim stvari taj da se sam angažujem, stoga i forumaše molim ako slučajno bude nekakve sumnjive ponude ili nešto slično da mi javnete. Znam da izgleda malo smijesno ali eto, ima slucajeva i da se na ovaj način dođe do ukradenih stvari.

Pozdrav, šmrrrc :(

• Avatar Slika walter said 1 godina, 8 mjeseci ago:

http://www.pik.ba/artikal/547380/canon-eos-450d/

confusion will be my epitaph
  • Avatar Slika Hare said 1 godina, 8 mjeseci ago:

Dogovori razmjenu pa da nas se skupi vise :) ako bude tvoj aparat da napravimo jedan disko na ledjima liku :)

Ovo nije poziv na nasilje :)

“There are no rules for good photographs, there are only good photographs” – Ansel Adams
  • Avatar Slika sentinel said 1 godina, 8 mjeseci ago:

Je li uz njega bilo vise objektiva?

• Avatar Slika forester said 1 godina, 8 mjeseci ago:

Evo neko spomenu da bi bilo dobro i da dam Product number, pa nek se nađe – 0028X528

• Avatar Slika Sencci said 1 godina, 8 mjeseci ago:

Zao mi je druže zbog ovoga sto se desilo

• Avatar Slika nedim said 1 godina, 8 mjeseci ago:

@forester Stvarno mi je žao što ti se to desilo… ako budeš provjeravao ovaj “pik.ba slučaj” onda pametno radi, angažuj nekog jaran da je lafo kupac i neka kužne serijski broj… ako odgovara, onda znaš šta već dalje!

Come to the dark side, we have cookies!
  • Avatar Slika dzoni46 said 1 godina, 8 mjeseci ago:

Danas mi rece Hummer!Nemoze se od lopova zivjeti,da makar kradu vlast-nego nama obicnoj boraniji uzimat-dabogda im…..
    Stvarno mi je zao prijatelju,znam da ti je tesko,ali pokusaj sacuvati zdravlje,pa bit ce ako Bog da ponovo…..

Ovako…naučite se čitati i pisati svjetlost, a ne čime je ta svjetlost nastala! ;)
    “Nisam tu, izašao sam napolje da trazim motive za stock” ;)
    Ne vjerujte svakome šta pričaju o meni- Lijepi Dzoni.
  • Avatar Slika freezer said 1 godina, 8 mjeseci ago:

Čuvaj se druže. Žao mi je, nadam se da će se naći. Provjeravaj svakako pik.ba, market.ba i tako neke prodaje. Znam da su liku ukrali d700 (doduse, fotograf iz Njemacke) i vratio na SFFu sve.

© FOTOGRAFIJA.BA 2008 - 2012 // Best of F.ba // Impressum // Osnovni pojmovi // Pravna pomoć // Uslovi korištenja // Registracija // Marketing // ispod haube WordPress i BuddyPress
Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača. Sve fotografije su isključivo vlasništvo njihovih autora.