Fotografija.ba na facebook-u Fotografija.ba na twitter-u

Group Admins

Off Topic

Public Group zadnji put aktivan/na prije 1 sedmica

Druženje, brbljanje, izleti, rasprave nevezane za fotografiju

šta trnutno čitate (28 postova)

← Group Forum   Group Forum Directory
  • Avatar Slika Tricky said 1 godina, 5 mjeseci ago:

ne samo knjige o fotografiji :D

Zvjezdane staze i filozofija- Jason T. Eberl , Kevin S. Decker

• Avatar Slika CJ said 1 godina, 5 mjeseci ago:

Creative portraits
    Harold Davis

• Avatar Slika terzabl said 1 godina, 5 mjeseci ago:

trenutno ovu temu :))
    a ovih dana Ladlama

• Avatar Slika F-kinja. said 1 godina, 5 mjeseci ago:

Prozak nacija, Elizabeth Lee Wurtzel, dok me od rođendana čeka za čitanje Balaševićev scenario za film “Kao rani mraz”.

Što se tiče fotografije; dobila sam 5-6 starih izdanja refota i već par mjeseci prelistavam Fizijevu knjigu ‘Fotografija’. Mmm, ima onaj fantastični miris starog papira. Posuđena je, naravno.

Najbolje je šutjeti na maternjem jeziku.
  • Avatar Slika Alma said 1 godina, 5 mjeseci ago:

”Eat Pray Love”, Elisabeth Gilbert, nisam uopste odusevljena, nije me dojmila s obzirom kolika je pompa oko knjige i filma, a nemam obicaj da ostavljam neprocitano stivo iako mi se ne svidja.
    Vec imam sljedecu na nocnom ormaricu, ceka me :), Gomora by Roberto Saviano.

Jos da kazem da mi se svidja tema :). Dajte preporuke!

@terzabl said:
    trenutno ovu temu :))
    a ovih dana Ladlama

Sta od Ludlum-a?

• Avatar Slika toki said 1 godina, 5 mjeseci ago:

“Haunted” by Chuck Palahniuk

• Avatar Slika walter said 1 godina, 5 mjeseci ago:

“Šegrt” Gerritsen Tess , krimić, Ludlum je najbolji sto se tice politickih trilera, spijuna itd. gotovo sve sam njegovo procitao sto je prevedeno, mozda mi je neka promakla :D inace volim ovakvu literaturu za odmaranje, ko voli krimice i forenziku preporucio bi npr. Patriciju Cornwell, nedavno procitah dvije od Len Deightona, Berlin gem, Mexico set ali nemam treću koja se zove London meč, to je trilogija, doba hladnog rata, pa eto ako je neko ima neka se javi :)
    a pored Šegrta čitam i Sveta umjetnost na Istoku i Zapadu: njena načela i metodi, Titus Burckhardt

confusion will be my epitaph
  • Avatar Slika shnjuhalo said 1 godina, 5 mjeseci ago:

walter bas me zanima kako ces dozivljavati fotografiju poslije citanja te odlicne knjige :)

• Avatar Slika walter said 1 godina, 5 mjeseci ago:

@shnjuhalo said:
    walter bas me zanima kako ces dozivljavati fotografiju poslije citanja te odlicne knjige :)

ma ovo ja citam po drugi put :)

• Avatar Slika Sencci said 1 godina, 5 mjeseci ago:

“Nevidljiva ruka”, Ralf Eperson. Koga zanima ta tematika, ljubitelji djela Dejvida Ajk-a i sl. neka ne zaobidju ni ovu knjigu

• Avatar Slika terzabl said 1 godina, 5 mjeseci ago:

@almasoftic2003 said:
    Sta od Ludlum-a?

pa procitao sam skoro sve sto je objavljeno, navodno su zadnje 3-4 nastavila pisati neka ekipa poslije njegove smrti, sto se i vidi, pa sam sa police uzeo jednu od prvih knjiga koje sam procitao akvitanska zavjera pa polako gustam

• Avatar Slika Mirza said 1 godina, 5 mjeseci ago:

“Odessa File”

• Avatar Slika edinn said 1 godina, 5 mjeseci ago:

Adams Daglas – “Autostoperski vodič kroz Galaksiju”
    preeejakooo :D

Resistance is futile. You will be assimilated.

© FOTOGRAFIJA.BA 2008 - 2012 // Best of F.ba // Impressum // Osnovni pojmovi // Pravna pomoć // Uslovi korištenja // Registracija // Marketing // ispod haube WordPress i BuddyPress
Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača. Sve fotografije su isključivo vlasništvo njihovih autora.