Fotografija.ba na facebook-u Fotografija.ba na twitter-u

Group Admins

Off Topic

Public Group zadnji put aktivan/na prije 1 sedmica

Druženje, brbljanje, izleti, rasprave nevezane za fotografiju

PRENJ 27-29.8 (45 postova)

← Group Forum   Group Forum Directory
  • Avatar Slika sanja said 1 godina, 9 mjeseci ago:

Pozdrave ekipa

evo javljavam se sa jos jednom idejom organizacije druzenja. Ovog puta rijec je vise o jednoj planianrsko fotografskoj ekspediciji. Ovo je otprilike ideja rasporeda:

petak 27.8 dolazak u Mostar upoznavanje…kavica,,setnja po starom gradu
    odlazak na ruiste,,pa do planianrskog doma (neka 2 sata hoda)
    odmor..druzenje
    28.8 tura na Zelenu glavu ( ne mora ici tko nece, slobodno mogu ostati u domu, il setat okolo,pejzazi prelijepi)
    povratak..druzenje u domu
    29.8 povratak u mostar..ako ne budemo umorni otici Hutovo blapo-Pocitelj-Blagaj

Ima zainteresiranih?

• Avatar Slika asco said 1 godina, 9 mjeseci ago:

Ja jesam za ali nekada u 9 mjesecu… Vrlo rado!

• Avatar Slika Hare said 1 godina, 9 mjeseci ago:

Ja idem 100% i najvjerovatnije jos trojica sa mnom. Sanja imaj u vidu da je Ramazan pa da mnogi poste, tako da bi nakon ove ture mogli organizovati jos jednu u Septembru! :)

Uglavnom vidimo se 27.8 :)

“There are no rules for good photographs, there are only good photographs” – Ansel Adams
  • Avatar Slika sentinel said 1 godina, 9 mjeseci ago:

Hutovo Blato – Pocitelj – Blagaj
    Sto bas tri mjesta gdje sam planirao ici, a ne mogu tad? :D
    1. Necu jos dobiti novi aparat
    2. Pocinju ispiti

Steta :(

Ma ta tri mjesta treba ostaviti za drugi put :) kraj septembra npr :)

• Avatar Slika tipca said 1 godina, 9 mjeseci ago:

kud bas 28.8. ???

inace, 28.8. mi je druga godisnjica veze i mislim…ne mislim…ZNAM da nema sanse da mogu :(

a nista :) uzivaj sa djevojkom :)

• Avatar Slika tipca said 1 godina, 9 mjeseci ago:

hvala hare :D

al opet mi zao :(

@hare said:
    Ma ta tri mjesta treba ostaviti za drugi put :) kraj septembra npr :)

Je li to moguce sa malom grupicom ljudi? Ja sam nekad pokusavao nekad organizirati, ali nesto mi nije islo.
    ide mi na zivce ova ponuda koju ima Kompas valjda. Imaju ta neka mjesta kao za jednodnevne ili poludnevne eksukrzije, ali ne mozes ici na to, jer moras imati dosta ljudi da bi to oni radili i obicno se ide samo iz jednog ili dva mjesta – Sarajevo i Mostar.
    A vec davno bih bio otisao tamo.

• Avatar Slika Aby said 1 godina, 9 mjeseci ago:

Hmm. ja bih možda išla.. al nisam sigurna.. i meni tad nekad ispit :) a zvuči odlično.. a ako bude to u septembru.. ja sigurno idem :)

Hutovo blato i to cemo lagano organizovati, idemo sopstvenim prevozom i to je to. Sto se tice Prenja…Sanja molim te da napises sta treba od opreme za nocenje, kao i sta treba od opreme za one koji misle ici na Zelenu glavu.

Isto tako ne bi bilo lose da napises cijene nocenja u domu (mada bih ja volio i jednu noc u satoru). Ima li kakve hrane u domu, sta bi nosili i tako to. A organizovacemo se i za septmebar, ako nista izvidicemo za vas kako je :) hahah

A ko vam je kriv sto niste ocistili godinu u julu :P :P zezam se, na kontaku smo pa se dogovoraramo.

• Avatar Slika F-kinja. said 1 godina, 9 mjeseci ago:

I ja bih u septembru ako ne bude kakvih ozbiljnijih prepreka. =)

Najbolje je šutjeti na maternjem jeziku.

@hare said:
    Hutovo blato i to cemo lagano organizovati, idemo sopstvenim prevozom i to je to. Sto se tice Prenja…Sanja molim te da napises sta treba od opreme za nocenje, kao i sta treba od opreme za one koji misle ici na Zelenu glavu.

Isto tako ne bi bilo lose da napises cijene nocenja u domu (mada bih ja volio i jednu noc u satoru). Ima li kakve hrane u domu, sta bi nosili i tako to. A organizovacemo se i za septmebar, ako nista izvidicemo za vas kako je :) hahah

A ko vam je kriv sto niste ocistili godinu u julu :P :P zezam se, na kontaku smo pa se dogovoraramo.

hahaha
    Fotografija mi kriva.
    Vise radio fotografije, nego sto sam ucio. :p

Jos bolje :) vidjecu Prenj i u Augustu i u Septembru :)

@sentinel a znam, ja sam zbog toga promijenio faks :D

Za sada:

Sanja
    Hare (+3)

Za Septembar o tom po tom :)

© FOTOGRAFIJA.BA 2008 - 2012 // Best of F.ba // Impressum // Osnovni pojmovi // Pravna pomoć // Uslovi korištenja // Registracija // Marketing // ispod haube WordPress i BuddyPress
Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača. Sve fotografije su isključivo vlasništvo njihovih autora.