Fotografija.ba na facebook-u Fotografija.ba na twitter-u

Group Admins

Off Topic

Public Group zadnji put aktivan/na prije 1 sedmica

Druženje, brbljanje, izleti, rasprave nevezane za fotografiju

Dani kosidbe u Kupresu 4.7 (9 postova)

← Group Forum   Group Forum Directory
  • Avatar Slika sanja said 1 godina, 10 mjeseci ago:

ovo bi bilo mocno otic fotkat. Tko zainteresiran?

Evo još jednog događaja vrijednog najave, a zašto ne i posjete, koji smo pronašli na web stranicama Kupreškog radija. Nadaleko poznata kupreška ”Strljanica” – Dan kosidbe na Kupresu, s tradicijom preko 100 godina, održat će se u nedjelju 04. srpnja 2010. godine na Kupreškom polju.

I ove godine organizatori očekuju više desetina tisuća posjetitelja, koji će moći uživati u Viteškom natjecanju kosaca, Međunarodnim galopskim konjičkim utrkama, potezanju konopa, skoku u dalj s mjesta, kamena s ramena i pješačkim utrkama, izložbi starih zanata i rukotvorina…

Novi sadržaj ove godine je još jedna atrakcija, naime mladi entuzijasti paragliding kluba iz Kupresa organizirat će 03. i 04. srpnja, na prostoru ”Strljanice”, Međunarodno paragliding natjecanje u preciznom slijetanju.

Već petu petu godinu za redom, u okviru kupreških Dana kosidbe, održava se i CIOFF MEĐUNARODNI FESTIVAL IZVORNOGA FOLKLORA ”DANI KOSIDBE – KUPRES BiH 2010”. U periodu od 30. lipnja do 04. srpnja, koliko traje Festival, bit će održano pet koncerata u Kupresu, Bugojnu i Prozoru-Rama, a nastupit će 13 ansambala iz Mađarske, Turske, Hrvatske i BiH s preko 500 izvođača.

Festival će organizirat i okrugle stolove nakon svakoga koncerta, Etnografsku izložbu gostujućih društava, Etnografski muzej kupreškoga kraja, Izložbu slika „Kupreški krajolici“ splitskog slikara Ante Katunarića, posjet povijesnom lokalitetu Otinovci-Kupres te jednodnevni posjet hercegovačkim kulturno-turističkim destinacijama, Mostar, Počitelj i Međugorje.

• Avatar Slika toki said 1 godina, 10 mjeseci ago:

UH, svega…

• Avatar Slika sentinel said 1 godina, 10 mjeseci ago:

Trebaju mi jos dvije baterije i tri kartice. :D
    Volio bih tamo otici.

• Avatar Slika Hare said 1 godina, 10 mjeseci ago:

Ja cu u srijedu navratiti tamo…za otvaranje :) poslom :)

“There are no rules for good photographs, there are only good photographs” – Ansel Adams
  • Avatar Slika freezer said 1 godina, 10 mjeseci ago:

Neko planirao ići? Eventualno da se prikačim? :)

ja sam sigurno gore u nedjelju

• Avatar Slika F-kinja. said 1 godina, 10 mjeseci ago:

Uh, imala sam priliku gledati fotke sa ovog takmičenja. Čiko radi s filmašem i to CB. Vjerujem da su stare nekoliko godina. Jako. :)

Najbolje je šutjeti na maternjem jeziku.
  • Avatar Slika Nervozni Fotograf said 11 mjeseci ago:

Ja zainteresiran!!

© FOTOGRAFIJA.BA 2008 - 2012 // Best of F.ba // Impressum // Osnovni pojmovi // Pravna pomoć // Uslovi korištenja // Registracija // Marketing // ispod haube WordPress i BuddyPress
Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača. Sve fotografije su isključivo vlasništvo njihovih autora.