Fotografija.ba na facebook-u Fotografija.ba na twitter-u

Group Admins

Nikon

Public Group zadnji put aktivan/na prije 1 dan, 21 sati

Za sve one koji znaju prepoznati kvalitetu ;))

Nikon D7000 cijena (7 postova)

← Group Forum   Group Forum Directory
  • Avatar Slika Wucka said 3 mjeseci, 2 sedmice ago:

Pozdrav svima. Možel me neko uputiti, i posavjetovati, naime ineteresujem se za fotoaparat Nikon D7000, gdje u biH ga ima kupiti i koliko košta, mada se nadam da ce cijena opasti kad ga ja budem željela kupiti.

• Avatar Slika walter said 3 mjeseci, 2 sedmice ago:

ako budes cekala da ovde padne cijena nacekaces se ;) kod nas jos nije pala D90-ki, nedavno gledam jos uvijek kosta 1900km, dok u SAD D7000 kosta (nikonusa.com) 1200$ (to je oko 1790km) pa skontaj ;)

confusion will be my epitaph
  • Avatar Slika Wucka said 3 mjeseci, 2 sedmice ago:

Znam, gledam i preko ebay-a, ali ne znam kvalitet kakav je tamo opreme, i svega, mislila sam na oci direktno uzeti aparat, a ostalo preko neta, ipak mi je ebay preskup ti $ kad pretvoriš u KM, dođe ogromna cijena, ne uzimajuci u obzir možda carinjenje robe, + pdv + poštarina,
    Onda da li mi neko može reci, gdje i odakle je najbolje, i najeftinije da narucim.Gledala sam u Banja Luci neki centar preko neta, i on mi je jako presukp, dok sam na ebay-u gledala samo jedan objektiv ne znam tacno koliko mm uglavnom nešto oko 2600mm ne znam kako ispred 2600mm ide, košta nešto više od 449KM, dok u ovom Banjaluci koštaju od 2000KM pa gore.

Trebam nešto jeftinije. Ako u Svijetu opada cijena, da li mi se ispati online kupovina, ali uzimite u obzir carinjenje + poštarina, i ostalo što se placa

Mene interesuje samo fotoaparat, NOV, i ono standardno što dolazi uz njega, baterija, usb kabl…

• Avatar Slika freezer said 3 mjeseci, 2 sedmice ago:

D7000 je u biti kod nas jos uvijek nov, Walter dobro rece. Cijena je oko 1800-2000 KM sa recimo 18-105 ili tako nekim objektivom, mada u nekim prodavnicama samo tijelo kosta oko 2000 maraka! Pogledaj imtec ili refot, drugih opcija nesto bas i nemas… jedino da pogledas BM Foto u Srbiji, oni imaju neke popuste, ali bi najvjerovatnije morala ici u Beograd, ali zato mozes recimo dobiti povrat PDVa jer nisi drzavljanin Srbije…

• Avatar Slika Kemo said 3 mjeseci, 2 sedmice ago:

ako te interesuje Nikon D90 u odličnom stanju, prodaje ga moj prijatelj. Za sada je to najbolji odnos cijene i kvalitete.

• Avatar Slika walter said 3 mjeseci, 2 sedmice ago:

@wucka, kad sam pomenuo kupovinu vani, mislio sam na to da ti neko donese, naravno skupo bi, a i nesigurno, bilo bi sa narudzbom preko neta…jel ti iskljucivo zelis nov i to D7000 i do koje cifre si spremna ici ? uglavnom D7000 neces ovde naci ispod 2 i nesto milje

• Avatar Slika basic said 3 mjeseci, 2 sedmice ago:

ja sam gledao naj jeftiniji d7000 sa 105mm u svicarskoj kosta 2000km sa swis garanti 2+3.1250chf pa ti konvertuj u konvertibilne

© FOTOGRAFIJA.BA 2008 - 2012 // Best of F.ba // Impressum // Osnovni pojmovi // Pravna pomoć // Uslovi korištenja // Registracija // Marketing // ispod haube WordPress i BuddyPress
Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača. Sve fotografije su isključivo vlasništvo njihovih autora.