Fotografija.ba na facebook-u Fotografija.ba na twitter-u

Group Admins

Canon

Public Group zadnji put aktivan/na prije 20 sati, 18 minuta

Za sve one koje znaju prepoznati PRAVU kvalitetu

Err 01 na Sigmi (4 postova)

← Group Forum   Group Forum Directory
  • Avatar Slika Vani said 1 godina, 10 mjeseci ago:

Zna li netko neki dobar servis za fotoopremu? Poželjno na području Hrvatske, ali nije obavezno. Imam problem sa Sigmom 20mm f1.8, kada navrnem na Canona javlja mi grešku ”Err 01 Communication between Camera & Lens is Faulty”… Pa ako imate neki savjet bio bi vam JAAAAKO zahvalan…

• Avatar Slika walter said 1 godina, 10 mjeseci ago:

pogledaj moze li ti nesto pomoci
    http://photo.net/canon-eos-digital-camera-forum/00OIBv

confusion will be my epitaph
  • Avatar Slika Vani said 1 godina, 10 mjeseci ago:

Walter, vjeruj da sam već sve te stranice pregledao.. već mi dugo ne radi ta Sigma, ali se ne predajem, odlično mi je služila, i eto, jednog dana samo taj error -.-

• Avatar Slika Senchy said 1 godina, 6 mjeseci ago:

Vani jesi li riješio problem?
    Meni se ista stvar počela dešavati sa Canon-ovim objektivom EF-S 17-55 f/2.8 IS, koji nažalost više nije u garanciji. Ustvari prvo je počeo javljati Err99, što je koliko sam shvatio Canon-ova šifra za “nemamo pojma šta se dešava”, a sada s vremena na vrijeme samo zaštopa i izbaci Err01. Probao sam sa čišćenjem kontakta ali bez uspjeha. Kažu da je možda do IS-a.

Upgrade your skill to match your machine!

© FOTOGRAFIJA.BA 2008 - 2012 // Best of F.ba // Impressum // Osnovni pojmovi // Pravna pomoć // Uslovi korištenja // Registracija // Marketing // ispod haube WordPress i BuddyPress
Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača. Sve fotografije su isključivo vlasništvo njihovih autora.