Fotografija.ba na facebook-u Fotografija.ba na twitter-u

Group Admins

Canon

Public Group zadnji put aktivan/na prije 20 sati, 17 minuta

Za sve one koje znaju prepoznati PRAVU kvalitetu

Canon 30D + Canon Ultrasonic 28-105mm 3.5-4.5 (21 postova)

← Group Forum   Group Forum Directory
  • Avatar Slika milinkic said 5 mjeseci, 2 sedmice ago:

Ajd nek mi neko kaze kakav je ovaj objektiv, koja je njegova realna cijena.

Za tijelo sam se vec pomirio da pri kupovini ne mogu odrediti broj okidanja, ali vidim po tijelu da nije puno koristeno, i idem na kartu srece.

Ali eto nek mi barem neko za objektiv kaze kakav je, koliko kosta polovan ali super ocuvan itd.

Hvala

• Avatar Slika milinkic said 5 mjeseci, 1 sedmica ago:

Hajde ljudi pomazite, hitno je :D

• Avatar Slika Tesla said 5 mjeseci, 1 sedmica ago:

Jos ne mogu da vjerujem da ne mozes odrediti broj okidanja…. mozes mi poslati originalnu fotku na tessla@hotmail.com samo da ja probam provjeriti…
    pozz

World is my studio

Ma pusti sad broj okidanja (btw nemoj misliti da se odredjuje kao na Nikonu, nema toga kod Canona)…

sad me vise interesuje cijena objektiva.

• Avatar Slika freezer said 5 mjeseci, 1 sedmica ago:

@milinkic said:
    Ma pusti sad broj okidanja (btw nemoj misliti da se odredjuje kao na Nikonu, nema toga kod Canona)…

IrfanView-> otvoris bilo koju fotku, moze i .jpg, I, kliknes na exif, nadjes total pictures i to je to. Nov oko 330 dolara, dakle mozda 500njak KM… uzmi da je polovan, mozda onda 300-350?

Hvala freezer-u :)) A budem provjerio to za IrfanView :D

• Avatar Slika Tesla said 5 mjeseci, 1 sedmica ago:

@milinkic said:

Ma mora imati,licno gledao IEXIF na canon 1000d.
    al et :D da ne zamaram..pozz

Ma ne zamaras, svaka pomoc mi je dobrodosla sad :D

• Avatar Slika VR6 said 5 mjeseci, 1 sedmica ago:

http://www.pik.ba/artikal/2193847/canon-eos-30d-i-objektiv-28-105-ultrasonic-3-5-4-5-usm-/

da nije ovo taj ?

Upravo taj. Sta mislis kolika je realna cijena kompleta?

P.S. nisam uspio preko IrfanView-a ocitati broj okidanja… jedino sto sam uspio je ocitati ovaj broj “956-1402″.

Jel 956 broj resetovanja countera?

• Avatar Slika freezer said 5 mjeseci, 1 sedmica ago:

Otvoris Irfan, pritisnes I na tastaturi i onda imas jos jednom nesto exif nesto, nadjes broj total pictures ili tako nesto… samo moras imati plug ine sve… ukucaj na google how to check shutter count with irfanview i eto…

ako imas bilo kakve podatke o aparatu,seriski broj il nesto… otidji mu sa murijom na vrata,pik muriji moze da dadne tacnu adresu i u napad

@ajdin said:
    ako imas bilo kakve podatke o aparatu,seriski broj il nesto… otidji mu sa murijom na vrata,pik muriji moze da dadne tacnu adresu i u napad

Ne kontam haha xD Kakva murija? :O Pa nije mi niko ukrao aparat jbt… ja hocu da kupim XD

u sorry ucinilo mi se da ti je ukraden aparat jer je prije neki dan nesto slicno nekome ukradeno… sorry :D

Haha vidim ja da si se ti nesto bas krupno zajeb`o :D

Ukraden je 20D, ako se dobro sjecam.

A ovo sam dobio ponudu da kupim, pa se zato raspitujem :D

© FOTOGRAFIJA.BA 2008 - 2012 // Best of F.ba // Impressum // Osnovni pojmovi // Pravna pomoć // Uslovi korištenja // Registracija // Marketing // ispod haube WordPress i BuddyPress
Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača. Sve fotografije su isključivo vlasništvo njihovih autora.