Drugi seminar wedding fotografije u Beogradu

Datum i vrijeme objave: 4. Februar 2017. u 07:56 Kategorija: Vijesti Autor: Dejan Djuric

PhotoWeddingStories Serbia 30. Marta 2017. godine u hotelu “Hedonic” u Beogradu, organizuje 2. po redu seminar na temu wedding fotografije i biznisa sa izuzetnim predavačima.

Dobro poznati svjetski wedding fotografi David Bastianoni i Nik Pekridis će biti gosti seminara. Veći dio predavanja će David Bastianoni pričati o svom načinu rada, dok će Nik Pekridis u završnom dijelu seminara pričati o biznisu u fotografiji.

Cijena učešća na seminaru iznosi 70 EUR. Za seminar se možete prijaviti na E-mail pwsserbia@gmail.com i tim putem ćete dobiti instrukcije za uplatu i akreditovanje na seminaru. Broj mjesta je ograničen.

PhotoWeddingStories Serbia, udruženje osnovano pod pokroviteljstvom svjetskog udruženja Photo Wedding Stories čiji su članovi renomirani svjetski fotografi Yervant Zanazanian, Jerry Ghionis, Nik Pekridis, Keda Z. Feng, Johnson Wee, David Bastianoni, Salvatore Dimino, Rocco Ancora koji su takođe i članovi svjetske organizacije WPPI (Wedding & Portrait Professional International).